Vurdering af varer 

Her kan du finde en guide til, hvordan du vurderer din vare

Sko
Trøjer*
Jakke
Bukser

1 stjerne- Ringe

Skoene er langt fra den oprindelige stand. De er nedslidt og i ringe forfatning. Der kan være huller samt tydelige ridser.

2 stjerner- Utilstrækkelig/ undermiddel 

Skoene er gået til i så høj grad, at det har sat sine aftryk ind-og udvendigt på skoene. Et eksempel kunne være at hælen er trådt ned, tydelige bøjninger og ridser. Dog må der stadigvæk ikke være nogle huller.

3 stjerner- Tilstrækkelig

Skoene er benyttet i lettere grad, men er stadig i god stand. Der kan være få ubetydelige ridser, dog ingen huller eller misfarvninger. Skoens indlæg skal være intakt og forruden aftryk. 

4 stjerner- God

Skoene er benyttet i lettere grad, men er stadig i god stand. Der kan være få ubetydelige ridser, dog ingen huller eller misfarvninger. Skoens indlæg skal være intakt og forruden aftryk. 

5 stjerner- Perfekt

Skoene har ingen fejl eller mangler. De står som nye og er derved ikke blevet prøvet på anden vis, end man ville kunne i en fysisk butik. Vær opmærksom på det en helhedsvurdering af skoene, så det gælder både ind- og udvendigt.

*Indebærer, polo, t-shirt, hættetrøjer, langærmede trøjer og skjorter

1 stjerne- Ringe

Varen er langt fra den oprindelige stand. Den er i ringe forfatning. Et eksempel på dette kan være tydelige optrevlet syningerne, eventuelle huller, misfarvet/pletter, slid efter vask eller brug.

2 stjerner- Utilstrækkelig/ undermiddel 

Varen er blevet benyttet i høj grad, hvilket har resulteret i tydelige spor af brug. Dette kan f.eks. ses ved, at printet er krakeleret, varen har tydelige pletter og udvendige optrevlet syninger.

3 stjerner- Tilstrækkelig

Varen er anvendt i et omfang, der har medført brugsspor. Dette kan ses ved elastikkerne i kraven, ærmet og bunden kan have tilpasset sig brugeren. Dertil kan der være mangel på necktag og eller krakelering i necktagget. 

4 stjerner- God

Varen er benyttet i lettere grad, men er stadig i god stand. Der kan forekomme lettere slidtage efter vask. Et tegn på dette kan være indvendigt fnuller eller optrevlet syninger. 

5 stjerner- Perfekt

Varen har ingen fejl eller mangler. Den står som ny og er derved ikke blevet prøvet på anden vis, end man ville kunne i en fysisk butik. Vær opmærksom på det en helhedsvurdering af varen, så det gælder både ind- og udvendigt. 

1 stjerne- Ringe

Jakken er langt fra den oprindelige stand. Den er i ringe forfatning. Et eksempel kunne være en ikke fungerende lynlåse, betydelige huller eller optrevlet syninger.

2 stjerner- Utilstrækkelig/ undermiddel 

Jakken er benyttet i høj grad, hvilket har medført tydelige spor af brug. Derudover ses der betydelige pletter eller lettere synings problemer. Dertil kan fyldet eventuelt danne indvendige klumper.

3 stjerner- Tilstrækkelig

Jakken er anvendt i et omfang, der har medført brugsspor. Der kan forekomme misfarvninger på lynlåsen. Derudover kan syningerne indvendigt samt i og omkring logoet være optrevlet.

4 stjerner- God

Jakken er benyttet i lettere grad, men er stadig i god stand. Der forekommer lettere slidtage efter brug, hvilket kan ses ved krøller på stoffet eller mindre dun, som stikker ud af jakken. 

5 stjerner- Perfekt

Jakken har ingen fejl eller mangler. Den står som ny og er derved ikke blevet prøvet på anden vis, end man ville kunne i en fysisk butik. Vær opmærksom på det en helhedsvurdering af varen, så det gælder både ind- og udvendigt. 

1 stjerne- Ringe

Bukserne er langt fra den oprindelige stand. De er i ringe forfatning. Et eksempel på dette er at betydelige optrevlet syningerne og eventuelle store huller/pletter.

2 stjerner- Utilstrækkelig/ undermiddel 

Bukserne er blevet benyttet i høj grad, det har resulteret i tydelige spor af brug. Dette kan ses ved, at syningerne er optrevlet, tydelig afblegning ved vask, og eller mindre ubetydelige huller. 

3 stjerner- Tilstrækkelig

Bukserne er anvendt i et omfang, der har medført brugsspor. Der kan fx være foldninger på buksekanten, slidtage ved skridtet eller afblegning efter vask.

4 stjerner- God

Bukserne er benyttet i lettere grad, men er stadig i god stand. Der kan forekomme lettere slidtage efter vask og bukserne kan have tilpasset brugerens kropsform.

5 stjerner- Perfekt

Bukserne har ingen fejl eller mangler. Den står som ny og er derved ikke blevet prøvet på anden vis, end man ville kunne i en fysisk butik. Vær opmærksom på det en helhedsvurdering af varen, så det gælder både ind- og udvendigt. 

Modtager jeg (køber) en ordrebekræftelse når købet er gået igennem?
Ja, du vil modtage en ordrebekræftelse fra SafeSwap, når du har overført pengene til vores konto. Der kan gå op til 24 timer før modtagelsen af ordrebekræftelsen.
Modtager jeg (sælger) beskeder fra SafeSwap, når jeg har sendt mit produkt til jer?
Ja, du vil modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din varer; hvortil ordrevalideringen påbegynder. 
Hvor kan jeg se, hvad jeg har bestilt?
Når sælger har oprettet en ordre, vil du modtage et dokument; som du skal benytte til at overføre det fulde beløb. På dette dokument kan du se, hvad du har bestilt, samt de resterende informationer om sælger.
Hvad gør jeg når jeg har modtaget en bekræftelse fra SafeSwap?
Så afventer du, til vi har modtaget varen valideret og videresendt den til dig, som køber. Dette vil tage omtrent fire hverdage. Du får besked, når varen er afsendt fra SafeSwap.

Jeg kunne ikke finde det, som jeg søgte!

Sikkert køb med SafeSwap

shield
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram