Om os

SafeSwap er enhver køber- og sælgers sikkerhedsnet, idet man handler privat med andre mennesker på nettet. SafeSwap sørger for at behandle købet og verificere varen. Hos SafeSwap har vi sikkerhed og gennemsigtighed i højsædet. Vi foretager en nøje planlagt kvalitetskontrol af alle indsendte varer for at undersøge, om varen lever op til kundens forventninger. Vi kontrollerer for autenticitet samt tilstanden af varen. På denne måde kan du trygt købe og sælge brugte og nye varer med SafeSwap som din samarbejdspartner.

Tekstilindustrien er en stor miljøsynder på verdensplan, hvilket skyldes vandforurening, brugen af giftige kemikalier samt et stadig stigende spild af tekstiler. SafeSwap fokuserer på at højne bæredygtigheden i samfundet i og med, vi som en ansvarlig virksomhed, bestræber os på at skabe grobund for sikker handel med brugte varer.

Ifølge LCIK vedrører mere end 30 pct. af alle anmeldelser, om IT-relateret kriminalitet, samhandel på nettet. SafeSwaps mission er at skabe nye rammer for nethandel i Danmark, ved at muliggøre sikre og transparente handler for alle parter. Vi tilbyder en fuldkommen løsning, der inddæmmer de forskellige måder, hvorpå du som handlende bliver snydt.

Hvis du sidder inde med spørgsmål, er du mere end velkommen til at tjekke vores FAQ. Finder du ikke svar, sidder vi også klar til at modtage henvendelser via vores kontaktformular.

Sikkert køb med SafeSwap

shield
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram