FAQ

Her kan du finde svar på de ofte stillede spørgsmål.

Køb og salg
Priser og gebyrer
Sikkerhed
Levering
Ordrebekræftelse

Hvordan laver man en handel via SafeSwap?

Når begge parter er blevet enig om en handel, så skal sælger oprette salget via SafeSwaps hjemmeside, hvor sælger skal skrive sine egne, produktets samt købers informationer. Efter SafeSwap har modtaget informationerne, kontakter vi køber og forelægger ordren. Hvis køber accepterer handelsbetingelserne, vil vedkommende overføre det fulde beløb. Derefter vil SafeSwap bede sælger om at indsætte produktet til verificering. 

Hvem er det som skal oprette handlen på SafeSwap.dk?

Det er sælger af produktet som skal oprette handlen igennem SafeSwap.

Hvordan kan jeg betale for min ordre?

SafeSwap afsender (per mail) på vegne af sælger en faktura med alle informationerne, sælger har opgivet, hvortil SafeSwaps bankoplysninger vil fremgå. Hvis du accepterer betingelserne for handel, laver du en bankoverførsel med det endelige beløb til SafeSwap.

Hvor stort er administrationsgebyret?

Kategoriseringen af administrationsgebyret kan ses i den nedenstående tabel. Hvis der handles for under 2500 kr. tager SafeSwap et administrationsgebyr på 100 kr. Handles der for 2500 kr. eller derover tager SafeSwap et administrationsgebyr på 200 kr.

Prisklasse beregnet i danske kr.Gebyret i danske kr.
< 2500100
>2500200

 

Er der et gebyr hvis jeg sender pakken for sent?

Ja, sælger skal sende forsendelsen senest to hverdage efter modtagelsen af en bekræftelse på handlen fra SafeSwap. Sendes forsendelsen senere pålægges der et gebyr på 25 kr. pr. påbegyndt dag. Gebyret vil blive fratrukket i den endelige afregning til sælger.

 

Hvad sker der, hvis min forsendelse ikke består kvalitetskontrollen?

Hvis en varer ikke består kvalitetskontrollen foretaget af SafeSwap uagtet årsag, så skal sælger betale for returomkostninger, for at få varen igen.

Er det sikkert at handle via SafeSwap?

Ja, SafeSwaps formål er at sikre sig at ingen privat handlende skal udsættes for bedrageri.

Er jeres kvalitetskontrol sikker?

Vi tilbyder en sikker og nøje planlagt kvalitetskontrol efter dit produkt. Alle aspekter af din vare bliver tjekket igennem for at se om, det stemmer overens med det, du har betalt for. Er der fejl eller mangler, som ikke er nævnt af sælger, så kontakter vi dig som køber.

Er det sikkert at oplyse/ indtaste mine personfølsomme data?

Ja, SafeSwap er indbefattet af persondataforordningen/GDPR-loven, hvilket betyder at SafeSwap kun må beholde dine almindelige data så længe der er lovhjemmel for det. Dine oplysninger bliver behandlet sikkert og med omhu, og vi vil ikke bede om flere oplysninger end højst nødvendigt.

Hvor skal jeg sende pakken til og med hvilket postvæsen?

Du vil som sælger modtage en mail, hvori det bekræftes, at SafeSwap har modtaget pengene; samt hvor forsendelsen skal sendes hen. Herefter har du to hverdage til at sende pakken, ellers bliver der pålagt et gebyr.

Vi modtager kun pakker fra disse tre leverandører; Postnord, GLS og DAO.

I hvilken emballage skal jeg fremsende varen?

SafeSwap påkræver at varen sendes i en papkasse og pakkes forsvarligt. Sælger hæfter selv for evt. skader under transporten til SafeSwap.

Hvor lang tid går der, før mit køb er valideret?

Typisk går der mellem 1 og 2 hverdage, indtil vi har kvalitetssikret din vare. Men fra selve oprettelsen af ordren til din modtagelse af varen kan der gå omtrent 4-5 hverdage.

Modtager jeg (køber) en ordrebekræftelse, når købet er gået igennem?

Ja, du vil modtage en ordrebekræftelse fra SafeSwap, når du har overført pengene til vores konto. Der kan gå op til 24 timer før modtagelsen af ordrebekræftelsen.

Modtager jeg (sælger) beskeder fra SafeSwap, når jeg har sendt mit produkt til jer?

Ja, du vil modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget din varer; hvortil ordrevalideringen påbegynder.

Hvor kan jeg (køber) se, hvad jeg har bestilt?

Når sælger har oprettet en ordre, vil du modtage en faktura; som du skal benytte til at overføre det fulde beløb. På denne faktura kan du se, hvad du har bestilt, samt de resterende informationer om sælger.

Hvad gør jeg (køber), når jeg har modtaget en bekræftelse fra SafeSwap?

Så afventer du, til vi har modtaget varen og kørt den igennem en kvalitetskontrol, hvor vi til slut videresender til dig. Undervejs vil vi underrette dig om, hvor langt din vare er i processen. Dette vil tage omtrent 4-5 hverdage.

Jeg kunne ikke finde det, som jeg søgte!

Sikkert køb med SafeSwap

shield
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram